№ 227 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про готовність міського господарства, закладів освіти, культури та мистецтв, охорони здоров’я до роботи в осінньо – зимовому періоді 2016-2017рр.”

20.10.2016 437

№ 227 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про готовність міського господарства, закладів освіти, культури та мистецтв, охорони здоров’я до роботи в осінньо – зимовому періоді 2016-2017рр.”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 20.10.2016 № 227

Про готовність міського
господарства, закладів освіти,
культури та мистецтв,
охорони здоров’я до роботи в осінньо –
зимовому періоді 2016-2017рр.

Заслухавши інформацію директора департаменту міського господарства, І.Лепкого, керівників відділів: освіти П.Сушка, культури та мистецтв О.Яводчака, охорони здоров’я А.Шевкенича з названого вище питання, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради відзначає, що підприємствами і організаціями житлово-комунального господарства, відділами освіти, культури та мистецтв, охорони здоров’я протягом між опалювального сезону проведено відповідну роботу з підготовки міського господарства, житлового фонду, закладів освіти, культури, медицини, та інженерних мереж до роботи в осінньо -зимовому періоді 2016-2017рр.
В основному робота комунальних служб та бюджетних установ була зосереджена на виконанні комплексу заходів по кожному підприємству та установі.
З метою забезпечення стабільної роботи міського господарства, закладів та установ бюджетної сфери в осінньо-зимовому періоді 2016-2017 рр., керуючись пп.1 п.а статті 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Інформацію директора департаменту міського господарства І.Лепкого «Про підготовку міського господарства, закладів освіти, культури та мистецтв, охорони здоров’я до роботи в осінньо-зимовому періоді 2016-2017 рр.» прийняти до відома.
2. Визнати готовність підприємств і організацій житлово-комунального господарства, установ та закладів бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимових умовах 2016-2017 рр. в основному завершеною.
3. Зобов’язати департамент міського господарства (І. Лепкий), відділи: освіти (П. Сушко), культури та мистецтв (О. Яводчак), охорони здоров’я А.Шевкенич), директорів: КП «Дрогобичтеплоенерго» (І.Хомяк), КП «Дрогобичводоканал» ( Р. Шагала), КП « Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О.Майданюк):
3.1. Вжити невідкладні заходи по завершенню всього комплексу робіт на зовнішніх і внутрішніх водопровідно-каналізаційних та теплових мережах, забезпечити своєчасну подачу теплоносія до всіх помешкань, передусім в дитячі установи, лікарні інші заклади бюджетної сфери.
3.2. Забезпечити виконання двохсторонніх договірних зобов’язань з надання послуг з тепло-, водопостачання та водовідведення, в угодах передбачити відповідальність і механізм відшкодування коштів населенню та бюджетним організаціям за ненадані послуги.
3.3. Завершити роботи з ремонту м’яких рулонних покрівель та покрівель шатрових дахів в житлових будинках, спорудах та установах бюджетної сфери.
3.4. Виконати теплоізоляцію трубопроводів тепло- та водопостачання підвалах житлових будинків і споруд, де вона відсутня.
4. КП «Комбінат міського господарства» (А. Янів):
4.1. До 01.11.2016 завершити роботи з випробування спеціальної комунальної техніки, укомплектувати її запасними частинами, вузлами та механізмами.
4.2. До 01.11.2016 виставити на вулицях міста, особливо на ділянках крутих підйомів ящики з піскосумішшю.
5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на директора департаменту міського господарства І.Лепкого та керівників відділів: освіти П.Сушка, культури та мистецтв О. Яводчака, охорони здоров’я А. Шевкенича.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту