№ 227 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання згоди на передачу відомчого житлового будинку КСП “Лішнянське” на вул. Чорновола, 29 в комунальну власність “

12.03.2021 1767

№ 227 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання згоди на передачу відомчого  житлового будинку КСП “Лішнянське”  на вул. Чорновола, 29 в комунальну власність “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІІ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 12.03.2021 № 227

Про надання згоди на передачу відомчого
житлового будинку КСП “Лішнянське”
на вул. Чорновола, 29 в комунальну власність

Розглянувши лист регіонального відділення фонду державного майна України у Львівській області, враховуючи пропозиції постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 02.02.2021 № 7), керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 06.11.1995 № 891 “Про затвердження Положення про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду”, п. 51 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Дати згоду на передачу в комунальну власність Дрогобицької міської
територіальної громади 14-квартирного житлового будинку на вул. Чорновола, 29 у місті Дрогобич, який в процесі приватизації не увійшов до пайового фонду КСП “Лішнянське”.
2. Передати житловий будинок на вул. Чорновола, 29 в місті Дрогобич
на баланс КП “Управитель “Житлово-експлуатаційне об’єднання” Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) разом з інвентаризаційною справою № 2537.
3. Прийом-передачу будинку та інженерних мереж оформити відповідним актом.
4. КП “Управитель “Житлово-експлуатаційне об’єднання” Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) внести зміни в облік житлової та загальної площі по підприємству, відкрити особові рахунки на осіб, що проживають у квартирах будинку, та забезпечити ефективну експлуатацію будинку.
5. Виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту