№ 227 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про реформування газети «Галицька Зоря» та її редакції”

31.03.2016 436

№ 227 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про реформування газети «Галицька Зоря» та її редакції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
VШ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
від 31 березня 2016 року № 227

Про реформування газети «Галицька Зоря» та її редакції
З метою забезпечення формування державної політики у сфері телебачення і радіомовлення, інформаційній та видавничій сферах, розглянувши пропозицію трудового колективу Редакції народного часопису «Галицька Зоря» про спосіб реформування друкованого засобу масової інформації від 12 лютого 2016 р. №02/12, враховуючи протокол постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту _______________________, керуючись ч.2. ст.8 Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», п. 2 ч. 1 ст. З Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», ст. 25 та ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила :
1. Вийти зі складу засновників друкованого засобу масової інформації, газети «Галицька Зоря» (свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації JIB № 098 ).
2. Вийти зі складу засновників колективного підприємства «Редакція народного часопису «Галицька Зоря» (юридична адреса Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Шевченка, 14, ЄДРПОУ 02473978).
3. Реформування друкованого засобу масової інформації та його редакції здійснити у спосіб, встановлений п. 2 ч. 1 ст. З Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», а саме:вихід органів місцевого самоврядування зі складу засновників друкованого засобу масової інформації та редакції з перетворенням редакції членами її трудового колективу у суб’єкт господарювання із збереженням назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації.
4.Відділу забезпечення діяльності виконкому (І.Кушнір) оприлюднити це рішення у часописі «Галицька Зоря».
5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту (А. Андрухів).
Міський голова                                                            Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту