№ 228 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про зміну найменування підприємства та затвердження нової редакції статуту”

12.03.2021 1751

№ 228 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про зміну найменування підприємства та  затвердження нової редакції статуту”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІІ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 12.03.2021 № 228

Про зміну найменування підприємства
та затвердження нової редакції статуту

З метою приведення статуту ДКП «Стебниктеплокомуненерго» у відповідність до вимог ст.90 Цивільного кодексу України, ст.78 Господарського кодексу України, п.30 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради №18 від 10.12.2020р.” “Про початок реорганізації Стебницької міської ради, Бистрицької, Болехівської, Броницької, Верхньогаївської, Волянської, Дережицької, Добрівлянської, Долішньолужецької, Лішнянської, Михайлевицької, Медвежанської, Нижньогаївської, Нагуєвицької, Почаєвицької, Раневицької, Рихтицької, Снятинської, Ступницької, Унятицької сільських рад шляхом приєднання до Дрогобицької міської ради та початок реорганізації виконавчого комітету Стебницької міської ради шляхом приєднання до виконавчого комітету Дрогобицької міської ради” і беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № від 2021), постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № від 2021), Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Змінити найменування державного комунального підприємства «Стебниктеплокомуненерго» (код ЄДРПОУ 22407995) на комунальне підприємство «Стебниктеплоенерго» Дрогобицької міської ради
(КП «Стебниктеплоенерго» ДМР).
2. Внести зміни до Статуту державного комунального підприємства «Стебниктеплокомуненерго», виклавши його в новій редакції, що додається.
3. Директору державного комунального підприємства «Стебниктеплоенерго» (О.Лабовка) подати документи для державної реєстрації нової редакції Статуту комунального підприємства «Стебниктеплоенерго» Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р.Шагала).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту