№ 229 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян та відмову в зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, зняття з квартирного обліку”

20.10.2016 648

№ 229 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян та відмову в зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, зняття з квартирного обліку”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 20.10.2016 № 229

Про зарахування громадян та відмову
в зарахуванні на квартирний облік
у виконавчому комітеті Дрогобицької
міської ради, зняття з квартирного
обліку

Розглянувши звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 10.10.2016 № 9), керуючись п.п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40, 45, 46 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Мацана Андрія Остаповича, 1994 року народження, учасника бойових дій в зоні АТО. Проживає у приватизованій благоустроєній квартирі № 55 в житловому будинку № 62 на вул. Самбірська, три кімнати житловою площею 40,3 кв. м. На цій площі проживає десять осіб: заявник, бабуся Андрушко О.В., мама Мацан І.Д., сестра Мацан І.О., батько Мацан О.М., дядько Андрушко О.Д., тітка Андрушко М.І., двоюрідний брат Андрушко Р.О., двоюрідний брат Андрушко Д.О., дядько Андрушко Б.П.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, на підставі п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” як учасника бойових дій в зоні АТО.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком № 1.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.2. Гр. Страшевську Галину Василівну, 1960 року народження, яка працює в СШ № 16 м. Дрогобича на посаді прибиральниці службових приміщень. Проживає у приватизованій благоустроєній квартирі № 26 в житловому будинку № 103 на вул. Грушевського, одна кімната житловою площею 18,0 кв. м. Склад сім’ї заявниці – три особи: заявниця, Страшевський А.І, – чоловік заявниці, Цюцькович І.А. – дочка.
Підстава: В одній кімнаті проживають особи різної статі,
пп. 7 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Відмовити в зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті міської ради громадянам:
2.1. Гр. Сеніву Василю Мироновичу, 1975 року народження, учаснику бойових дій в зоні АТО. Проживає у благоустроєній квартирі № 54 в житловому будинку № 92 на вул. Самбірська, три кімнати житловою площею 67,5 кв. м. На цій площі проживає п’ять осіб: сім’я заявника в кількості 4-х осіб: заявник, Сенів М.І. – дружина заявника, Сенів А.В. – син, Сенів С.В. – син, та мати заявника Сенів Г.Г.
Підстава: Відсутність вимог, встановлених пп.1, 7 п. 13 “Правил
обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і
надання їм житлових приміщень в Україні”, щодо наявності
мінімального розміру житлової площі та проживання в одній
кімнаті осіб різної статі.
2.2. Гр. Міраї Євгену Йенеовичу, 1962 року народження, учаснику бойових дій в зоні АТО. Проживає у благоустроєному житловому будинку № 15/2 на вул. Стуса, п’ять кімнат житловою площею 92,4 кв. м. Склад сім’ї заявника – три особи: заявник, Міраї Г.М. – дружина заявника, Міраї Е.Є. – син.
Підстава: Відсутність вимог, встановлених пп.1, 7 п. 13 “Правил
обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і
надання їм житлових приміщень в Україні”, щодо наявності
мінімального розміру житлової площі та проживання в одній
кімнаті осіб різної статі.
3. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО у відповідності до наданих заявниками документами станом на 04.08.2016 року згідно з додатком № 1.
4. Зняти з квартирного обліку у виконавчому комітеті міської ради гр. Іванюш Ірину Ігорівну, 1990 року народження, інваліда війни 1 групи з числа учасників бойових дій в АТО, яка перебуває на квартирному обліку у відповідності до рішення міськвиконкому від 26.08.2015 № 165.
Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 9 в житловому будинку № 443/6 на вул. Стрийська в м. Дрогобичі, яка складається з двох кімнат житловою площею 33,5 кв. м. На цій площі проживає три особи: заявниця, мати заявниці Іванюш А.П. та батько Іванюш І.М.
Одночасно включена в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, як інвалід війни 1 групи.
Згідно з інформаційною довідкою з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно гр. Іванюш І.І. є власником квартири № 132 в житловому будинку № 3 на вул. Мишути Олександра в м. Київ. Загальна площа квартири 41,2 кв. м, житлова площа – 17,4 кв. м.
Право власності на цю квартиру виникло на підставі договору купівлі-продажу квартири, серія та номер:783, виданий 14.11.2015 року.
Підстава: Поліпшення житлових умов, внаслідок якого відпали підстави
для надання іншого житлового приміщення,
пп. 1 статті 40 Житлового кодексу України.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту