№ 2290 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до порядку денного 64 сесії Дрогобицької міської ради”

24.03.2020 905

№ 2290 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до порядку денного 64  сесії Дрогобицької  міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
64 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 24 березня 2020 року № 2290

Про внесення змін до порядку денного
64 сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Внести зміни до порядку денного 64 сесії Дрогобицької міської ради та включити такі питання:
1.1. Про внесення змін до порядку денного 64 сесії Дрогобицької міської ради.
1.2. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2020 рік.
1.3. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону.
1.4. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність
1.5. Про внесення змін до рішень міської ради .
1.6. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
1.7. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
1.8. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність.
1.9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 270 кв.м. по вул. Бориславській, включеної в перелік для продажу на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку.
1.10. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
1.11. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуального гаражу
1.12. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
1.13. Про роботу в умовах надзвичайної ситуації
1.14. Про звернення до політичних партій щодо відмови від державного фінансування статутної діяльності
1.15. Про встановлення розміру річної орендної плати
2. Вилучити з рішення порядку денного питання: ”Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок”;
3. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту