№ 23 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження складу конкурсної комісії з відбору проектних пропозицій для фінансування з громадського бюджету в новій редакції”

25.01.2018 352

№ 23 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження складу  конкурсної комісії з відбору проектних пропозицій для  фінансування з громадського  бюджету в новій редакції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

Від 25.01.2018 №23

Про затвердження складу
конкурсної комісії з відбору
проектних пропозицій для
фінансування з громадського
бюджету в новій редакції

На виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 30.11. 2016 № 479 «Про затвердження Положення про громадський бюджет м. Дрогобича», рішення сесії Дрогобицької міської ради від 20.10. 2017 № 901 «Про внесення змін до Положення про громадський бюджет м. Дрогобича, затвердженого рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 479 від 30.11.2016 року», керуючись ст. 27, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити склад конкурсної комісії з відбору проектних пропозицій для фінансування з громадського бюджету в новій редакції (додається).
2. Уповноважити конкурсну комісію (О. Дукас) затвердити умови проведення конкурсу проектів реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету та дату початку прийому проектних заявок.
3. Уповноважити КУ «Інститут міста Дрогобича» (В. Кондзьолка) вести реєстр отриманих пропозицій та проектів, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету.
4. Додаток до рішення Виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.02.2017 №39 вважати таким, що втратив чинність.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту