№ 231 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зняття з балансу КП “Житлово-експлуатаційне об’єднання” Дрогобицької міської ради житлових будинків”

20.10.2016 455

№ 231 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зняття з балансу КП “Житлово-експлуатаційне об’єднання” Дрогобицької міської ради житлових будинків”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 20.10.2016 № 231

Про зняття з балансу
КП “Житлово-експлуатаційне
об’єднання” Дрогобицької міської
ради житлових будинків

Розглянувши звернення громадян, керуючись Законами України “Про приватизацію державного житлового фонду”, “Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку”, Положенням про порядок зняття з балансу КП “Житлово-експлуатаційне об’єднання” житлових будинків, у яких приватизоване або викуплене житло, та передачу їх у власність громадянам, юридичним особам, затвердженим рішенням Дрогобицької міської ради від 07.07.2011 № 282, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дозволити КП “Житлово-експлуатаційне об’єднання” Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) зняти з балансу підприємства та передати у власність власникам квартир житлові будинки, беручи до уваги зобов’язання власників утримувати ці будинки відповідно до вимог діючих Правил користування приміщеннями житлових будинків та прибудинкових територій:
1.1. Двоквартирний житловий будинок на вул. Юрія Дрогобича, 29 в м. Дрогобич гр. гр. Немцеву Анатолію Миколайовичу (квартира № 1), Гоцаку Василю Володимировичу, Гоцаку Богдану Володимировичу, Кузьмину Юрію Євгеновичу, Дмитріву Дмитру Сергійовичу (квартира № 2).
Передачу будинку здійснити за актом приймання-передачі.
2. Зобов’язати власників квартир до підписання акту приймання-передачі звернутися з листом до міської ради про набуття права користування або права власності на земельну ділянку, закріплену за будинком, який знятий з балансу.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту