№ 2316 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про розгляд електронної петиції «Про сміттєву кризу в Дрогобичі»”

14.04.2020 1088

№ 2316 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про розгляд електронної петиції «Про сміттєву кризу в Дрогобичі»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
65 сесія VII скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 14 квітня 2020 № 2316

Про розгляд електронної
петиції «Про сміттєву кризу в Дрогобичі»

Розглянувши електронну петицію «Про сміттєву кризу в Дрогобичі», подану громадянином Нижником Юрієм Тарасовичем, яку підписала необхідна кількість осіб для розгляду на сесії Дрогобицької міської ради, враховуючи висновок Постійної комісії Дрогобицької міської ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № 56 від 14.04.2020), відповідно до ст. 231 Закону України ”Про звернення громадян”, ст.ст.25, 26, ч.8 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, положенням ”Про електронні петиції у м. Дрогобичі”, ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Задоволити електронну петицію «Про сміттєву кризу в Дрогобичі».
2. Звернутись до Президента України і голови Верховної Ради України про допомогу у вирішенні «сміттєвої кризи» в місті та вжити заходи для розблокування і відновлення роботи Дрогобицького сміттєзвалища, притягнути винуватих у блокуванні сміттєзвалища осіб до кримінальної відповідальності, та надати оцінку бездіяльності Народного депутата України від Дрогобиччини Ореста Саламахи в складний час поширення епідемії коронавірусу (звернення додається).
3. Дане звернення оприлюднити в засобах масової інформації.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (А.Андрухів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту