№ 232 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про переведення житлових приміщень у нежитлові приміщення. ”

19.09.2019 622

№ 232 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про переведення  житлових приміщень  у нежитлові приміщення. ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

Від 19.09.2019 № 232

Про переведення
житлових приміщень
у нежитлові приміщення.

Розглянувши клопотання та подані документи громадян на переведення житлових приміщень у нежитлові приміщення та присвоєння поштових адрес житловим об’єктам, відповідно до постанови кабінету Міністрів від 29.04.2015 № 321 «Про затвердження Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки», керуючись ст.ст. 31, 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Перевести квартиру №2 загальною площею 54,8 м² на вул. Івана Франка, 6 в м. Дрогобичі у нежитлове приміщення, власник гр. Ковальчук Віталій Ігорович, згідно договору купівлі-продажу квартири від 10.06.2019, посвідченого приватним нотаріусом Дрогобицького районного нотаріального округу Львівської області Монастирицькою М.М., зареєстрованим в реєстрі за № 818, відповідно до технічного висновку про стан будівельних конструкцій та інженерних мереж № 19 від 18.07.2019, виконавець експерт Желем Олег Ярославович, реєстраційний № 2217, та вивести квартиру №1 з житлового фонду міста.
2. Зобов’язати гр. Ковальчука В.І.:
– звернутись у відділ економіки виконкому Дрогобицької міської ради для укладення договору пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Дрогобича;
– звернутись у відділ містобудування та архітектури виконкому Дрогобицької міської ради для отримання містобудівних умов та обмежень.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту