№ 2326 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до порядку денного ХLVІІІ сесії Дрогобицької міської ради”

09.04.2024 5873

№ 2326 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до  порядку денного  ХLVІІІ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.04.2024 року № 2326

 

Про внесення змін до порядку денного
ХLVІІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Внести зміни до порядку денного ХLVІІІ сесії Дрогобицької міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 28.03.2024 р. № 2270, та доповнити такими питаннями:
Бюджетні питання.
1.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.
ПРОГРАМИ
1.2. Про затвердження цільової програми покращення матеріально – технічного забезпечення Дрогобицького районного відділу поліції ГУНП у Львівській області на 2024 рік.
1.3. Про затвердження Програми «Покращення казначейського обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів Дрогобицьким управління Державної казначейської служби України Львівської області».

Питання житлово – комунального господарства.
2.1. Про передачу функцій замовника з капітального ремонту нежитлової будівлі на вул. Мазепи, 8 в м. Стебник.
2.2. Про передачу функцій замовника з капітального ремонту з утеплення фасаду та облаштування території біля нежитлового приміщення будівлі на вул. Симоненка, 24 в м. Стебник.
2.3. Про визнання комунальною власністю Дрогобицької міської ради
відрізка дороги (тверде покриття) між селами Почаєвичі та Михайлевичі Дрогобицького району.

Питання освіти, культури, спорту.
3.1. Про затвердження Положення про призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам Дрогобицької міської територіальної громади та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня.
3.2. Про затвердження Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади.

Питання майна громади.
4.1. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей
4.2. Про дострокове припинення договорів оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Дрогобицької міської ради Львівської області.
4.3.Про включення до Переліку другого типу об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення.
4.4. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської Ради.

Земельні питання.
5.1. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради від 28 березня 2024 року №2311.
5.2. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради
5.3. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування земельних ділянок для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
5.4. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою по зміні цільового призначення земельної ділянки.
5.5. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.
5.6. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
5.7. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства.
5.8. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
5.9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку .
5.10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .
5.11. Про надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки
5.12. Про погодження Приватному акціонерному товариству «Національна енергетична компанія «Укренерго» технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності Дрогобицької міської ради.
5.13. Про продовження терміну дії рішення міської ради.
5.14. Про надання в оренду земельних ділянок  для городництва
5.15. Про надання в оренду земельних ділянок
5.16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на вул. Гончара в м. Дрогобичі.
5.17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва
5.18. Про включення в перелік земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність під об’єктом нерухомого майна.
5.19. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі
електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення технічної
документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Міський голова Тарас  КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту