№ 2332 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми «Покращення казначейського обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів Дрогобицьким управління Державної казначейської служби України Львівської області»”

09.04.2024 5873

№ 2332 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми «Покращення казначейського обслуговування розпорядників  та одержувачів бюджетних коштів Дрогобицьким управління Державної  казначейської  служби України  Львівської області»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.04.2024 року № 2332

 

Про передачу функцій замовника
з капітального ремонту нежитлової
будівлі на вул. Мазепи, 8 в м. Стебник”

Розглянувши лист старости м. Стебник, с. Болехівці, с. Нове село Дрогобицької міської ради про необхідність проведення капітального ремонту, а саме забезпечення безпеки та безперешкодного доступу до приміщення № 8 на вул. Мазепи в м. Стебник Львівської області, з метою збереження та покращення комунального майна Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про архітектурну діяльність», в межах функцій органу місцевого самоврядування, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 26.03.2024 № 68), керуючись ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1.Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І. Кіс) передати, а Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) прийняти функції замовника з:
1.1Капітального ремонту приміщення сходової клітки та влаштування зовнішніх віконних огороджень приміщень першого поверху в нежитловій будівлі на вул. Мазепи, 8 в м. Стебник Львівської області.
1.2Капітального ремонту зовнішніх сходів з влаштуванням пандусу в нежитловій будівлі на вул. Мазепи, 8 в м. Стебник Львівської області.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка):
2.1. Визначити генеральну підрядну будівельну організацію для виконання робіт, зазначених у пункті 1 цього рішення у порядку передбаченому законодавством.
2.2.Забезпечити в разі потреби отримання вихідних даних для проєктування, розроблення, коригування проектно-кошторисної (кошторисної) документації, проведення її експертизи та затвердження в разі необхідності на об’єкт, зазначений у пункті 1 цього рішення.

2.3. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Тарас  КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту