№ 2333 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу функцій замовника з капітального ремонту з утеплення фасаду та облаштування території біля нежитлового приміщення будівлі на вул. Симоненка, 24 в м. Стебник”

09.04.2024 5873

№ 2333 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу функцій замовника  з капітального ремонту з утеплення фасаду та облаштування території біля нежитлового приміщення будівлі на              вул. Симоненка, 24 в м. Стебник”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.04.2024 року № 2333

 

Про передачу функцій замовника
з капітального ремонту з утеплення
фасаду та облаштування території
біля нежитлового приміщення будівлі
на вул. Симоненка, 24 в м. Стебник”

Розглянувши лист старости м. Стебник, с. Болехівці, с. Нове село Дрогобицької міської ради про необхідність проведення капітального ремонту нежитлового приміщення на вул. Симоненка 24 в м. Стебник, з метою збереження та покращення комунального майна Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про архітектурну діяльність», в межах функцій органу місцевого самоврядування, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 26.03.2024 № 68), керуючись ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1.Передати функції Замовника Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) з Капітального ремонту з утеплення фасаду та облаштування території біля нежитлового приміщення будівлі на вул. Симоненка, 24 в м. Стебник Львівської області.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка):
2.1. Визначити генеральну підрядну будівельну організацію для виконання робіт, зазначених у пункті 1 цього рішення у порядку передбаченому законодавством.
2.2.Забезпечити в разі потреби отримання вихідних даних для проєктування, розроблення, коригування проектно-кошторисної (кошторисної) документації, проведення її експертизи та затвердження в разі необхідності на об’єкт, зазначений у пункті 1 цього рішення.

2.3. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Тарас  КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту