№ 2334 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про визнання комунальною власністю Дрогобицької міської ради відрізка дороги (тверде покриття) між селами Почаєвичі та Михайлевичі Дрогобицького району “

09.04.2024 5872

№ 2334 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про визнання комунальною власністю  Дрогобицької міської ради  відрізка дороги (тверде покриття)  між селами Почаєвичі та Михайлевичі Дрогобицького району “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.04.2024 року № 2334

 

Про визнання комунальною власністю
Дрогобицької міської ради
відрізка дороги (тверде покриття)
між селами Почаєвичі та Михайлевичі Дрогобицького району ”

Розглянувши лист старости сіл Михайлевичі, Почаєвичі, Раневичі Дрогобицької міської ради про необхідність проведення ремонту відрізка дороги (тверде покриття), що з’єднує села Михайлевичі та Почаєвичі Дрогобицького району Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги Закон України «Про благоустрій населених пунктів», ст.ст. 16, 17, 19 Закону України «Про автомобільні дороги», Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про архітектурну діяльність», враховуючи, що даний відрізок дороги між селами Дрогобицького району знаходиться на території Дрогобицької міської територіальної громади ради та не перебуває у власності та обслуговуванні, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 26.03.2024 № 68), керуючись ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1.Надати згоду на прийняття у комунальну власність дорожнього господарства Дрогобицької міської ради відрізок дороги (тверде покриття) між селом Почаєвичі (кінець вул. Молодіжної) та селом Михайлевичі (кінець вул. Січових Стрільців) Дрогобицького району протяжністю 1375 м.п.
2.Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) надати дозвіл на виконання функцій замовника з проведення поточного ремонту відрізку дороги згідно п. 1.
3. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка):
3.1. Визначити генеральну підрядну будівельну організацію для виконання робіт, зазначених у пунктах 1,2 цього рішення у порядку передбаченому законодавством.

3.2.Забезпечити в разі потреби отримання вихідних даних для проєктування, розроблення, коригування проектно-кошторисної (кошторисної) документації, проведення її експертизи та затвердження в разі необхідності на об’єкт, зазначений у пунктах 1,2 цього рішення.
3.3. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Тарас  КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту