№ 2335 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам Дрогобицької міської територіальної громади та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня”

09.04.2024 5871

№ 2335 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження  Положення про призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам  Дрогобицької міської територіальної громади та їх тренерам  за високі спортивні досягнення  та підготовку спортсменів високого рівня”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.04.2024 року № 2335

 

Про затвердження Положення
про призначення виплати
грошової винагороди провідним
спортсменам Дрогобицької міської
територіальної громади та їх тренерам
за високі спортивні досягнення та
підготовку спортсменів високого рівня ”

З метою морального і матеріального заохочення спортсменів та їх тренерів для досягнення високих спортивних результатів, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол  від 09.04.2024 року № 51), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про призначення виплати грошової винагороди  провідним спортсменам  Дрогобицької міської територіальної громади та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня згідно з додатком № 1.
2. Затвердити розмір грошової винагороди на 2024 рік згідно з додатком № 2.
3.Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування положення у межах коштів, передбачених у  бюджеті Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік .
4. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту                         (О.Сотрихіна).
5. Рішення сесії Дрогобицької міської ради «Про затвердження положення про призначення виплати грошової винагороди  провідним спортсменам  Дрогобицької міської територіальної громади  та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня» № 1505 від 02.03.2023 року вважати таким, що втратив чинність.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну  комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту            (Р.Грицай).

Міський голова Тарас  КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту