№ 2335 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про організацію придбання житла мешканцям, які потребують відселення з аварійного житлового будинку №101/1 по вул. М. Грушевського у м. Дрогобичі Львівської області”

22.04.2020 1209

№ 2335 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про організацію придбання житла мешканцям, які потребують відселення з аварійного житлового будинку №101/1 по вул. М. Грушевського у м. Дрогобичі Львівської області”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
66 позачергова сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 22.04.2020 року № 2335

Про організацію придбання житла мешканцям,
які потребують відселення з аварійного
житлового будинку №101/1 по вул. М. Грушевського
у м. Дрогобичі Львівської області

На виконання Розпорядження Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2020 року №369-р «Про виділення коштів для придбання житла мешканцям, які потребують відселення з аварійного житлового будинку №101/1 по вул. М. Грушевського у м. Дрогобичі Львівської області, пошкодженого внаслідок надзвичайної ситуації, що склалася 28 серпня 2019року», з метою соціального захисту постраждалих мешканців житлового багатоквартирного будинку по вул. М. Грушевського, 101/1 в м. Дрогобичі Львівської області, в зв’язку з необхідністю придбання житла для відселення постраждалих осіб внаслідок обвалу другого під’їзду в житловому багатоквартирному будинку по вул. М. Грушевського, 101/1 в м. Дрогобичі Львівської області, який стався 28 серпня 2019 року, відповідно до ст.ст. 50, 111, 113 Житлового кодексу УРСР, глави 17 Кодексу цивільного захисту України, керуючись ст.ст. 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити Порядок придбання житла мешканцям, які потребують відселення з аварійного житлового будинку № 101/1 по вул. М. Грушевського у м. Дрогобичі Львівської області (Додаток № 1).
2. Створити комісію з відбору пропозицій для придбання житла мешканцям, які потребують відселення з аварійного житлового будинку №101/1 по вул. М. Грушевського у м. Дрогобичі Львівської області, та затвердити її склад (Додаток № 2).
3. Затвердити Положення про комісію з відбору пропозицій для придбання житла мешканцям, які потребують відселення з аварійного житлового будинку №101/1 по вул. М. Грушевського у м. Дрогобичі Львівської області (Додаток № 3).
4. За письмовою заявою громадян надати право виконавчому комітету Дрогобицької міської ради купувати житло меншої площі, ніж мали у власності громадяни, які потребують відселення із квартир, які визнані аварійними або непридатними для проживання внаслідок надзвичайної ситуації, яка сталася 28 серпня 2019 року внаслідок обвалу другого під’їзду в житловому багатоквартирному будинку по вул. М. Грушевського, 101/1 в м. Дрогобичі Львівської області.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів) та на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту