№ 2336 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади “

09.04.2024 5872

№ 2336 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення  про призначення стипендій  для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.04.2024 року № 2336

 

Про затвердження Положення
про призначення стипендій
для провідних спортсменів
Дрогобицької міської територіальної громади ”

З метою морального і матеріального заохочення спортсменів для досягнення високих спортивних результатів, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол від 09.04.2024 року № 51), керуючись ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком № 1.
2. Затвердити розмір стипендії на 2024 рік згідно з додатком № 2.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування положення у межах коштів, передбачених у бюджеті Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік .
4. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту (О.Сотрихіна).
5. Рішення сесії Дрогобицької міської ради «Про затвердження Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади» № 1504 від 02.03.2023 вважати таким, що втратив чинність.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицай).

Міський голова Тарас  КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту