№ 2356 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей”

09.04.2024 5907

№ 2356 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.04.2024 року № 2356

Про надання дозволу на
безкоштовну передачу
матеріальних цінностей

 

Розглянувши звернення директора КЗ Дрогобицької міської ради «Заслужений прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина»  (С. Дмітрієв) № 16 від 05.04.2024 р.,  з метою ефективного використання матеріальних цінностей, керуючись ст. 327 Цивільного кодексу України, ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Надати дозвіл КУ «Інститут міста Дрогобича» на безкоштовну передачу на баланс КЗ Дрогобицької міської ради «Заслужений прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» матеріальних цінностей згідно з додатком №1.

1.1. КЗ Дрогобицької міської ради «Заслужений прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» прийняти та поставити на баланс матеріальні цінності, згідно з додатком №1.

    1. Виконання даного рішення покласти на КУ «Інститут міста Дрогобича», КЗ Дрогобицької міської ради «Заслужений прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина».
    2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова                                  Тарас  КУЧМА

 

(додаток)

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту