№ 2358 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до Переліку другого типу об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення”

09.04.2024 5922

№ 2358 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до Переліку другого типу  об’єкту комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору  оренди нежитлового приміщення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.04.2024 року № 2358

 

Про включення до Переліку другого типу

об’єкту комунальної  власності територіальної

громади в особі Дрогобицької міської ради

та надання дозволу на укладення договору

оренди нежитлового приміщення

 

Беручи до уваги звернення Дрогобицького міського центру соціальних служб № 80 від 05.04.2024 р., керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”,  Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, Постановою КМУ № 634 від 27.05.2022 р. «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», рішенням Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», рішенням Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:

  1. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. Лесі Українки, 70, орієнтовною площею 265,55 м. кв. та надати дозвіл управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Лесі Українки, 70, орієнтовною площею 265,55 м. кв. з Дрогобицьким міським центром соціальних служб терміном на 5 років.

1.1. Розрахунок орендної плати для Дрогобицького міського центру соціальних служб здійснювати у розмірі 1,20 грн., в т.ч. ПДВ, в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади.

  1. Зобов’язати орендаря, вказаного у п.1 даного рішення, укласти договір оренди відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та експертної оцінки, здійснити страхування нежитлового приміщення,  забезпечити утримання нежитлового приміщення та прилеглої території  відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
  2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:

3.1. внесення вказаного вище об`єкту в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.

3.2. укладення охоронного договору на пам’ятку культурної спадщини  нежитлового приміщення, вказаного у п.1 даного рішення.

3.3. погодження органу охорони культурної спадщини на передачу в оренду  нежитлового приміщення, вказаного у п.1 даного рішення.

  1.        Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Кушлик Ю. О.).

 

Міський голова                                  Тарас  КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту