№ 2370 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження порядку денного 68 сесії Дрогобицької міської ради”

21.05.2020 1063

№ 2370 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження порядку денного  68 сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
68 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 21 травня 2020 року № 2370

Про затвердження порядку денного
68 сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний 68 сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного 68 сесії Дрогобицької міської ради
2. Бюджетні питання
2.1. Про внесення змін до міського бюджету м.Дрогобича на 2020 рік
2.2. Звіт про міський бюджет м.Дрогобича за 1 квартал 2020 року

3. Питання житлово-комунального спрямування
3.1.Про затвердження Положення про відділ безпеки та контролю департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради в новій редакції
3.2.Про передачу майна на баланс.
3.3.Звіт директора департаменту міського господарства.
4. Про внесення змін до складу ліквідаційної комісії комунального підприємства ”Туристичний комплекс ”Дрогобич” Дрогобицької міської ради Львівської області, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 03.04.2017 № 874
5. Про затвердження Положення про нарахування та сплату місцевих податків та зборів.
6. Про встановлення фіксованих ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців, які здійснюють господарську діяльність.
7. Питання освіти, культури, охорони здоров’я.
7.1. Про затвердження статутів закладів загальної середньої освіти
7.2. Про ліквідацію міського методичного кабінету
7.3. Про запровадження госпрозрахункового відділення в комунальному некомерційному підприємстві ”Стебницька міська лікарня” Дрогобицької міської ради
8. Питання приватизації
8.1. Про передачу в оренду, надання дозволу щодо передачі в оренду майна та встановлення розміру плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича
8.2. Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей
8.3. Про затвердження експертних оцінок об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, які підлягають приватизації шляхом викупу та аукціону
8.4. Про надання дозволу на списання основних засобів
9.Земельні питання.
9.1. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва.
9.2. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення, у наданні дозволу на укладення договору строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми, у наданні дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою у передачі в постійне користування земельних ділянок у поверненні земельної ділянки.
9.3. Про припинення права користування земельною ділянкою.
9.4. Про включення в перелік земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність .
9.5. Про внесення змін до рішення міської ради від 16 січня 2020 року № 2172.
9.6. Про внесення змін до рішень міської ради .
9.7. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
9.8. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
9.9. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування багатоквартирних житлових будинків та передачу у постійне користування земельних ділянок.
9.10. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
9.11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Раневицькій, 5А.
9.12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
9.13. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів .
9.14. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
9.15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Парковій .
9.16. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
9.17. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок .
9.18. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
9.19. Про надання в оренду земельних ділянок.
9.20. Про надання згоди на укладення договору про встановлення
особистого строкового сервітуту для розміщення малих архітектурних форм.
9.21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2500 кв.м. по вул. Стрийській, включеної в перелік для продажу на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку.
9.22. Про встановлення розміру річної орендної плати.
9.23. Про продаж земельних ділянок у власність
10. Про затвердження “Положення про порядок прийняття регуляторних актів Дрогобицької міської ради, її виконавчого комітету, міського голови”
11. Про затвердження Положення про громадський простір в Дрогобицькій територіальній громаді та участь жителів громади в його плануванні
12. Про внесення змін до Міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2020 році».
13. Про придбання житла власнику кварти № 7, що потребує відселення з аварійного житлового будинку по вул.. М.Грушевського, 101/1 у м. Дрогобичі Львівської області.
14. Про придбання житла співвласникам кварти № 8, що потребує відселення з аварійного житлового будинку по вул.. М.Грушевського, 101/1 у м. Дрогобичі Львівської області.
15. Про придбання житла власнику кварти № 11, що потребує відселення з аварійного житлового будинку по вул.. М.Грушевського, 101/1 у м. Дрогобичі Львівської області.
16. Про придбання житла співвласникам кварти № 15, що потребує відселення з аварійного житлового будинку по вул.. М.Грушевського, 101/1 у м. Дрогобичі Львівської області.
17. Про придбання житла співвласникам кварти № 16, що потребує відселення з аварійного житлового будинку по вул.. М.Грушевського, 101/1 у м. Дрогобичі Львівської області.
18. Про придбання житла співвласникам кварти № 18, що потребує відселення з аварійного житлового будинку по вул.. М.Грушевського, 101/1 у м. Дрогобичі Львівської області.
19. Про придбання житла співвласникам кварти № 21, що потребує відселення з аварійного житлового будинку по вул.. М.Грушевського, 101/1 у м. Дрогобичі Львівської області.
20. Про придбання житла власнику кварти № 32, що потребує відселення з аварійного житлового будинку по вул.. М.Грушевського, 101/1 у м. Дрогобичі Львівської області.
21. Про придбання житла співвласнику кварти № 55, що потребує відселення з аварійного житлового будинку по вул.. М.Грушевського, 101/1 у м. Дрогобичі Львівської області.
22. Про придбання житла власнику кварти № 57, що потребує відселення з аварійного житлового будинку по вул.. М.Грушевського, 101/1 у м. Дрогобичі Львівської області.
23. Різне

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту