№ 238 Розпорядження міського голови “Про комісію з питань роботи із службовою інформацією у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”

21.04.2017 313

№ 238 Розпорядження міського голови “Про комісію з питань роботи із  службовою інформацією у виконавчому  комітеті Дрогобицької  міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 21 квітня 2017 р.№ 238-р

Про комісію з питань роботи із
службовою інформацією у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради

Відповідно до пунктів 2, 6, Постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 № 736 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію», з метою забезпечення виконання вимог законодавства під час провадження діяльності, пов’язаної з порядком обліку, зберігання, використання та знищенням документів, що містять службову інформацію у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, враховуючи Закон України «Про доступ до публічної інформації», керуючись п.20 п.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Затвердити склад комісії з питань роботи із службовою інформацією у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради згідно з додатком №1.
2. Затвердити Положення про комісію з питань роботи із службовою інформацією у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради згідно з додатком №2.
3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому В.Коцюбу.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту