№ 241 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в список осіб, які користуються правом першочергового та позачергового одержання житла”

20.07.2021 1711

№ 241 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян на квартирний  облік у виконавчому комітеті Дрогобицької  міської ради, включення в список осіб, які  користуються правом першочергового  та позачергового одержання  житла”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 20.07.2021 №241

Про зарахування громадян на квартирний
облік у виконавчому комітеті Дрогобицької
міської ради, включення в список осіб, які
користуються правом першочергового
та позачергового одержання  житла  

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 07.07.2021 № 8), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Фещака Руслана Романовича, 1980 року народження, який працює в Дрогобицькому комплексному відділі АТ «Український нафтогазовий інститут» на посаді начальника відділу. Проживає у житловому будинку № 15 на вул. Кропивницького, який знаходиться у приватній власності батька заявника Фещака Р.П. Будинок складається з чотирьох кімнат житловою площею 69,0 кв. м. На цій площі проживає сім’я заявника в кількості 5-ти осіб: Фещак Р.Р. – заявник, Фещак М.Б. – дружина заявника, 1981 року народження, Фещак М.Р. – дочка заявника, 2006 року народження, Фещак Р.Р. – син заявника, 2009 року народження, Фещак Д.Р. – син заявника, 2015 року народження, та батько заявника Фещак Р.П. і мати заявника Фещак І.П.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у заявника та членів його сім’ї житло відсутнє.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, на підставі пп. 11 п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні” як багатодітну сім’ю.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі, пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.2. Гр. Тезбіра Ігоря Володимировича, 1982 року народження, учасника бойових дій в зоні проведення АТО, який перебуває на військовій службі в Дрогобицько-Бориславському об’єднаному районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. Проживає у приватизованій благоустроєній квартирі № 16 в житловому будинку № 90 на вул. Самбірська в місті Дрогобич, яка складається з двох кімнат житловою площею 29,7 кв. м. На цій площі проживає 7 осіб: сім’я заявника в кількості 4-х осіб: Тезбір І.В. – заявник, Тезбір А.І. – син заявника, 2008 року народження, Тезбір Д.І. – син заявника, 2013 року народження, Тезбір Р.І. – син заявника, 2015 року народження, та батько заявника Тезбір В.Т., мати заявника Тезбір Л.М. і брат заявника Тезбір Р.В.
Квартира знаходиться у приватній сумісній власності батька заявника Тезбіра В.Т., матері заявника Тезбір Л.М., заявника Тезбіра І.В. та брата заявника Тезбіра Р.В.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у заявника та членів його сім’ї інше житло відсутнє.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, на підставі п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” як учасника бойових дій в зоні АТО.
Термін перебування заявника в зоні АТО – 176 днів.
Земельну ділянку заявник станом на сьогоднішній день не отримав.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі, пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Включити в окремий список осіб з інвалідністю внаслідок війни та прирівняних до них осіб, які користуються правом позачергового одержання житла, гр. Гарькавого Богдана Ярославовича, 1973 року народження, особу з інвалідністю 3 групи, (посвідчення серії Є № 049264, видане 24.05.2021 року), інвалідність якого пов’язана із захистом Батьківщини.
Перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради згідно з рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.08.2020 № 193 в пільговій черзі як учасник бойових дій в зоні проведення АТО.
Проживає у благоустроєній квартирі № 19 в житловому будинку № 7/6 на вул. Євгена Коновальця в місті Дрогобич, яка складається з однієї кімнати житловою площею 17,7 кв. м. На цій площі проживає три особи: заявник Гарькавий Б.Я., брат заявника Соловйов О.М. та племінник заявника Соловйов С.О. Зазначена вище квартира знаходиться у власності брата заявника Соловйова О.М. та племінника заявника Соловйова С.О.
Склад сім’ї заявника – одна особа.
Виключити гр. Гарькавого Б.Я. з окремого списку учасників бойових дій в зоні проведення АТО, які користуються правом першочергового одержання житла.
Черга заявника в окремому списку осіб з інвалідністю внаслідок війни та прирівняних до них осіб – № 19.
Підстава: п. 1 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу України.
3. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО відповідно до наданих заявниками документами станом на 07.07.2021 року згідно з додатком.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту