№ 242 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною їх цільового призначення, у поділі земельної ділянки, у наданні в оренду земельних ділянок, у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом аукціону, у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення шляхом викупу, у розірванні угоди до договору оренди землі, у припиненні договору оренди земельної ділянки, у поновленні договору оренди земельної ділянки”

12.03.2021 2315

№ 242 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення  Дрогобицької міської ради, у затвердженні матеріалів з  виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів  з виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  зі зміною їх цільового призначення, у поділі земельної ділянки,  у наданні в оренду земельних ділянок, у включенні в перелік для продажу земельної ділянки  несільськогосподарського призначення шляхом аукціону, у включенні в перелік для продажу земельних ділянок  несільськогосподарського призначення шляхом викупу, у розірванні угоди до договору оренди землі, у припиненні договору оренди земельної ділянки, у поновленні договору оренди земельної ділянки”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІІ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 12.03.2021 № 242

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у внесенні змін у рішення
Дрогобицької міської ради,
у затвердженні матеріалів з
виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у затвердженні матеріалів
з виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок
зі зміною їх цільового призначення,
у поділі земельної ділянки,
у наданні в оренду земельних ділянок,
у включенні в перелік для продажу земельної ділянки
несільськогосподарського призначення шляхом аукціону,
у включенні в перелік для продажу земельних ділянок
несільськогосподарського призначення шляхом викупу,
у розірванні угоди до договору оренди землі,
у припиненні договору оренди земельної ділянки,
у поновленні договору оренди земельної ділянки

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 2 від 22.12.2020р., №3 від 21.01.2021р., №4 від 05.02.2021р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
1.1. Босаку Ростиславу Євгеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 66 кв.м. на вул. М. Грушевського, 83/6, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
1.2. Шумеляку Оресту Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 32 кв.м. на вул. Т. Шевченка, для будівництва індивідуального гаражу.
1.3. Кунцю Михайлу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 35 кв.м. на вул. Є. Коновальця, для будівництва індивідуального гаражу.
1.4. Кальницькому Володимиру Даниловичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 259 кв.м. на вул. В. Великого, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
1.5. Павлічко Юлії Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Рильського, для індивідуального садівництва.
1.6. Панчишин Наталії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Парковій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Панчишину Ярославу Леонідовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. в районі вул. Самбірської, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Панчишину Леоніду Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. в районі вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Панчишин Галині Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. в районі вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Веклюку Тарасу Ігоровичу, прож. м. Трускавець, земельну ділянку на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Бондіній Іванні Петрівні, прож. с. Раневичі Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Хомошу Степану Павловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 15 кв.м. на вул. Святого Юра, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Залужець Ніколь Антонівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Томашуку Юрію Юрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Вінсковському Миколі Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 19 кв.м. на вул. Будівельній, для будівництва індивідуального гаражу.
1.16. Гарбич Оксані Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 545 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.17. Дуді Лесі Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. Спортивній, для індивідуального садівництва.
1.18. Белінському Роману Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Стрийській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.19. Лисому Роману Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. Спортивній, для індивідуального садівництва.
1.20. Васильків Зоряні Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 683 кв.м. на вул. І. Франка, для індивідуального садівництва.
1.21. Дебеляку Юрію Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Цихівській Олександрі Володимирівні, прож. с. Новий Кропивник, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Терлецькому Сергію Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 20 кв.м. на вул. Княгині Ольги, для будівництва індивідуального гаражу.
1.24. Герію Віталію Ігоровичу, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Парковій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.25. Бохонок Лілії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв.м. на вул. Буковинській, для індивідуального садівництва.
1.26. Мацюрак Олені Юріївні прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. Зубрицького, для індивідуального садівництва.
1.27. Рубаш Людмилі Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 85 кв.м. на вул. Гончара, для будівництва індивідуального гаражу.
1.28. Хомин Юлії Зіновіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. Спортивній, для індивідуального садівництва.
1.29. Лісовському Олегу Юрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 990 кв.м. на вул. Лішнянській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.30. Яхнів Світлані Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Лішнянській, для індивідуального садівництва.
1.31. Армашенку Дмитру Сергійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 43 кв.м. на вул. Рихтицькій, для будівництва індивідуального гаражу.
1.32. Янчаку Володимиру Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. П. Орлика, для будівництва індивідуального гаражу.
1.33. Ячечаку Володимиру Степановиичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. П. Орлика, для будівництва індивідуального гаражу.
1.34. Макару Андрію Михайловичу, прож. с. Лішня, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 207 кв.м. на вул. Курбаса, для індивідуального садівництва.
1.35. Золотухіну Олегу Віталійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.36. Височанському Ігорю Юліановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.37. Скурчанській Марії Йосипівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.38. Білому Сергію Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.39. Журавчаку Михайлу Євгеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 22 кв.м. на вул. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.40. Голубінці Ользі Іллівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 27 кв.м. на вул. Т. Шевченка, для будівництва індивідуального гаражу.
1.41. Ковалів Наталії Мар’янівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 875 кв.м. на вул. Київській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.42. Шумеляку Оресту Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 32 кв.м. на вул. Т. Шевченка, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.43. Козак Галині Іванівні, Козаку Миколі Володимировичу, Козаку Миколі Миколайовичу, Лучечко Людмилі Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 290 кв.м. на вул. Січових Стрільців, для індивідуального садівництва.
1.44. Писару Мар’яну Львовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м, в м. Дрогобичі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.45. Шабан Богдані Євстахівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 275 кв.м. на вул. Стуса для індивідуального садівництва.
1.46. Кобільник Галині Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Лішнянський, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.47. Пилипіву Роману Стефановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 560 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.48. Фідик Олені Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 90 кв.м. на вул. 22 Січня, для будівництва індивідуального гаражу.
1.49. Токару Роману Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. Кирило-Мефодієвській, для індивідуального садівництва.
1.50. Сікорі Олександрі Євстахівні, прож. с. Брониця, земельну ділянку орієнтовною площею 961 кв.м. на вул. Кирило-Мефодіївській, для індивідуального садівництва.
1.51. Спариняк Оксані Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 373 кв.м. на вул. Зарічній, для індивідуального садівництва.
1.52. Крайчику Тарасу Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. О. Теліги, для індивідуального садівництва.
1.53. Боднар Вірі Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 650 кв.м. на вул. Горішній Брамі, для індивідуального садівництва.
1.54. Павловій Зоряні – Ірині Олегівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 917 кв.м. на вул. Ільницького, для індивідуального садівництва.
1.55. Коту Мар’яну Дмитровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 28 кв.м. на вул. М. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.56. Ковальницькій Мар’яні Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 317 кв.м. на вул. Солоний Ставок, для індивідуального садівництва.
1.57. Макар Надії Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв.м. на вул. С. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною їх цільового призначення громадянину:
2.1. Добрянській Лідії Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 575 кв. м. на вул. Грушевського, 83/5, кадастровий номер 4610600000:01:017:0160, для будівництва і обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.
2.2. Каралюс Галині Іванівні, прож. м. Трускавець, земельну ділянку площею 575 кв. м. на вул. Уляни Кравченко, кадастровий номер 4610600000:01:056:0258, для індивідуального садівництва.
2.3. Головатій Стеллі Вікторівні, прож. смт. Брюховичі, земельну ділянку площею 1000 кв. м. на вул. Грушевського, 59, кадастровий номер 4610600000:01:017:0019, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2.4. Пилип Світлані Тарасівні, прож. с. Рихтичі, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку площею 313 кв. м. на вул. Стрийській, 56, кадастровий номер 4610600000:01:018:0011, для індивідуального садівництва.
2.5. Гавронському Роману Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 364 кв. м. на вул. Грушевського, 101а, кадастровий номер 4610600000:01:052:0017, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
3. Відмовити у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради:
3.1. Лехкару Назарію Романовичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.49. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 29.03.2019 року № 1713 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок».
3.2. Волкову Віталію Володимировичу, прож. м. Стрий, Дідусю Сергію Петровичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.13. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 30.11.2016 року № 463 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) та технічної документації з землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельної ділянки».
3.3. Монастирецькому Дмитру Івановичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.5. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 15.08.2019 року № 1918 «Про затвердження матеріалів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів».
3.4. Флюнту Володимиру Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.1. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 27.02.2020 року № 2229 «Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки».
3.5. Козловському Євгену Михайловичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.1. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 23.02.2019 року № 1739 «Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок».
4. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
4.1. Одинак Надії Антонівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 156 кв.м. на вул. Шептицького, кадастровий номер 4610600000:01:030:0084, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.
4.2. Панів Роману Зеновійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 25 кв. м. на вул. П. Орлика, кадастровий номер 4610600000:01:003:0222, для будівництва індивідуального гаражу.
4.3. Скавінській Наталії Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 33 кв.м. на вул. Грушевського, кадастровий номер 4610600000:01:017:0180, для будівництва індивідуального гаражу.
4.4. Дубілю Миколі Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 25 кв.м. на вул. Самбірській, кадастровий номер 4610600000:01:029:0019, для будівництва індивідуального гаражу.
4.5. Пурію Віталію Даниловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 25 кв.м. на вул. Самбірській, кадастровий номер 4610600000:01:029:0020, для будівництва індивідуального гаражу.
4.6. Антонік Наталії Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 48 кв.м. на вул. Бориславській, кадастровий номер 4610600000:01:008:0219, для будівництва індивідуальних гаражів.
4.7. Севастьяновій Вірі Андріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 22 кв.м. на вул. Стрийській, кадастровий номер 4610600000:01:037:0331, для будівництва індивідуального гаражу.
4.8. Будинкевичу Андрію Семеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 33 кв.м. на вул. Стрийській-Грушевського, кадастровий номер 4610600000:01:036:0094, для будівництва індивідуального гаражу.
4.9. Сигену Миколі Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 25 кв.м. на вул. Стрийській, кадастровий номер 4610600000:01:029:0018, для будівництва індивідуального гаражу.
4.10. Білик Ярославі Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 22 кв.м. на вул. Війтівській Горі, кадастровий номер 4610600000:01:018:5254, для будівництва індивідуального гаражу.
4.11. Ткачіву Ігорю Тарасовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 33 кв.м. на вул. М. Грушевського, кадастровий номер 4610600000:01:017:0136, для будівництва індивідуального гаражу.
4.12. Бучок Світлані Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 29 кв.м. на вул. М. Грушевського, кадастровий номер 4610600000:01:017:0131, для будівництва індивідуального гаражу.
5. Відмовити у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу шляхом аукціону:
5.1. Околовичу І.М., прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 152 кв.м. на вул. П. Орлика, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
6. Відмовити у наданні в оренду земельних ділянок:
6.1. Лагодичу Віталію Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 13287 кв.м. на вул. М. Грушевського, 9, для обслуговування будівель дошкільної установи.
6.2. ТзОВ « Єдність 2» (Т. Гацко), земельну ділянку площею 21 кв.м. на вул. П. Орлика, для обслуговування будівель торгівлі.
7. Відмовити у наданні дозволу на поділ земельної ділянки:
7.1. ОК «Правоохоронник» (І. Голик), відмовити у наданні дозволу на поділ земельної ділянки площею 1408 кв.м. на вул. 22 Січня, кадастровий номер 4610600000:01:014:0281, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
8. Відмовити у припиненні договору оренди земельної ділянки:
8.1. Чернюк Оксані Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 24 кв.м. на вул. Раневицькій, кадастровий номер 4610600000:01:053:0109, для будівництва індивідуального гаражу.
9. Відмовити у поновленні договору оренди земельної ділянки:
9.1. ДП «Будівельне Управління №45» (Р. Скорик), земельну ділянку на вул. Є. Коновальця.
10. Відмовити у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу:
10.1. Лучищаку Володимиру Миколайовичу, прож. с. Лішня, Дрогбицького р-ну, земельну ділянку площею 120 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
10.2. Яцкевич Марії Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 5 кв.м. на вул. Малий Ринок, кадастровий номер 4610600000:01:001:0223, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
10.3. Левицькому Валерію Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 10 кв.м. на вул. Малий Ринок, кадастровий номер 4610600000:01:001:0217, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
10.4. ПП Крамниця «Пролісок» (В. Левицький), земельну ділянку площею 9 кв.м. на вул. Малий Ринок, кадастровий номер 4610600000:01:001:0216, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (С. Кулиняк).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту