№ 244 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження актів про списання з балансу багатоквартирного будинку на вул.Лесі Українки,2 в селі Рихтичі Дрогобицького району”

20.07.2021 1710

№ 244 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження актів про списання  з балансу багатоквартирного будинку на вул.Лесі Українки,2 в селі Рихтичі Дрогобицького району”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 20.07.2021 №244

Про затвердження актів про списання
з балансу багатоквартирного будинку
на вул.Лесі Українки,2 в селі Рихтичі
Дрогобицького району

Керуючись Положенням про списання з балансу Дрогобицької міської ради багатоквартирних будинків, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 27.02.2020 № 2223, рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 15.06.2021 № 158, пп. 1 п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити акт про списання з балансу багатоквартирного будинку за адресою: вул. Лесі Українки, 2 в селі Рихтичі Дрогобицького району.
2. Оригінал акту про списання з балансу багатоквартирного будинку зберігати в департаменті міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Пошивак) та КП «Управитель «ЖЕО» (О. Майданюк).
3. Копію акту про списання з балансу багатоквартирного будинку надати співвласнику (співвласникам) багатоквартирного будинку за їх зверненням.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту