№ 245 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження проекту містобудівної документації «Внесення змін в Детальний план території під багатоквартирну житлову забудову в районі вулиць Северина Наливайка та Андрея Шептицького в м. Дрогобич»”

13.10.2020 1258

№ 245 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження проекту містобудівної  документації «Внесення змін в Детальний  план території під багатоквартирну житлову  забудову в районі вулиць Северина Наливайка  та Андрея Шептицького в м. Дрогобич»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 13.10.2020 № 245

Про затвердження проекту містобудівної
документації «Внесення змін в Детальний
план території під багатоквартирну житлову
забудову в районі вулиць Северина Наливайка
та Андрея Шептицького в м. Дрогобич»

Відповідно до ст. 8, 16, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.12.2019 №305 «Про надання дозволу на виготовлення Проекту внесення змін в містобудівну документацію «Детальний план території під багатоквартирну житлову забудову в районі вулиць Северина Наливайка та Андрея Шептицького в м. Дрогобич» затверджений рішенням сесії Дрогобицької міської ради від 02.10.2018 № 1368», протоколу проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації «Внесення змін в Детальний план території під багатоквартирну житлову забудову в районі вулиць Северина Наливайка та Андрея Шептицького в м. Дрогобич» та «Корегування плану зонування території м. Дрогобича», керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити проект містобудівної документації «Внесення змін в Детальний план території під багатоквартирну житлову забудову в районі вулиць Северина Наливайка та Андрея Шептицького в м. Дрогобич».
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту