№ 2455 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження порядку денного 69 сесії Дрогобицької міської ради”

25.06.2020 1211

№ 2455 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження порядку денного  69 сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
69 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 25 червня 2020 року № 2455

Про затвердження порядку денного
69 сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний 69 сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного 69 сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до міського бюджету м.Дрогобича на 2020 рік
2.2. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 06.03.2018 № 1125 ”Про порядок використання плати за оренду комунального майна”
3. Питання освіти, культури, спорту.
3.1. Про затвердження нової редакції статуту Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського Дрогобицької міської ради Львівської області
3.2. Про внесення змін до рішення № 2070 від 05.12.2019 року «Про затвердження Програми забезпечення реалізації заходів з фізичної культури та спорту у 2020 році»
4. Про надання дозволу КП “Дрогобичтеплоенерго” ДМР на отримання відновлювальної кредитної лінії.
5. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради ”Про затвердження ”Положення про порядок прийняття регуляторних актів Дрогобицької міської ради, її виконавчого комітету, міського голови” від 27.05.2020 № 2427.
6. Про затвердження концепції модернізації та сприяння діяльності Центру надання адміністративних послуг в місті Дрогобичі.
7. Про діяльність Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича.
8. Питання приватизації
8.1. Про погодження передачі в оренду та продовження дії договору оренди нежитлових приміщень комунальної власності та продовження терміну дії рішень сесії Дрогобицької міської ради.
8.2. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна закладів дошкільної освіти позашкільної освіти та відділу освіти в комунальній власності територіальної громади м. Дрогобича.
8.3. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону (вул..Грушевського, 76).
8.4. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону (вул..Ш.Алейхема, 8).
8.5. Про затвердження експертної оцінки об’єкту комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, який підлягає приватизації шляхом викупу.
8.6. Про надання дозволу на списання продуктів харчування, основних засобів та малоцінного інвентаря.
9. Про передачу майна комунальної власності (”Комунальник”).
10. Про передачу майна комунальної власності (”СМУ”).
11. Земельні питання
11.1.Про припинення права оренди земельної ділянки.
11.2.Про внесення змін до рішення міської ради .
11.3.Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
11.4.Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку та передачу у постійне користування земельної ділянки.
11.5.Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок для учасників АТО.
11.6.Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
11.7.Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
11.8.Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки на вул. Парковій.
11.9.Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність.
11.10.Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
11.11.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
11.12.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в м. Дрогобичі.
11.13.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна.
11.14.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
11.15.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
11.16.Про надання в оренду земельних ділянок.
11.17.Про продовження терміну дії рішення міської ради.
11.18.Про включення в перелік земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність.
11.19.Про затвердження матеріалів технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. В.Стуса.
11.20. Про включення в перелік для продажу на земельних торгах земельних ділянок.
11.21. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по зміні їх цільового призначення.
11.22. Про передачу земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій на вул. В.Великого.
11.23. Про проведення земельних торгів з продажу земельної ділянки (вул. Бориславська).
11.24. Про включення в перелік земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність.
12. Про внесення змін до пункту 1.1. рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу функцій замовника та проектно – кошторисної документації КП “Служба муніципального управління” ДМР”.
13.Про надання дозволу на проведення будівництва прибудови до хірургічного корпусу та кисневої станції.
14. Про придбання житла власнику квартири № 13, що потребує відселення з аварійного житлового будинку по вул. М.Грушевського, 101/1 у м. Дрогобичі Львівської області.
15. Про придбання житла власнику квартири № 43, що потребує відселення з аварійного житлового будинку по вул. М.Грушевського, 101/1 у м. Дрогобичі Львівської області.
16. Про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку.
17. Різне.

Секретар міської ради О.Хрущ

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту