№ 2460 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку»”

25.06.2020 1165

№ 2460 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон  Карпати Україна –  Карпатська агенція регіонального розвитку»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
69 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 25.06.2020 року № 2460

Про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування
«Єврорегіон Карпати Україна –
Карпатська агенція регіонального розвитку»

Відповідно до статті 15 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 1 статті 8 Закону України «Про асоціацію органів місцевого самоврядування», з метою підвищення ефективності виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому та регіональному розвитку, захисту прав та інтересів територіальних громад карпатського регіону, створення належного інституційного механізму підтримки розвитку в Карпатах, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від 11.06.2020 № 83), ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада вирішила:
1. Вступити до Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку».
2. Делегувати повноваження міському голові Дрогобича Тарасу Кучмі представляти раду у Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку».
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) передбачити в бюджеті кошти у сумі 10000 грн. як членський внесок на 2020 рік та в подальшому сплачувати щорічні членські внески відповідно до Рішення Загальних зборів Асоціації.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Секретар міської ради О. Хрущ

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту