№ 2465 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про погодження передачі в оренду та продовження дії договору оренди нежитлових приміщень комунальної власності та продовження терміну дії рішень сесії Дрогобицької міської ради”

25.06.2020 1222

№ 2465 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про погодження передачі в оренду та  продовження дії договору оренди нежитлових   приміщень комунальної власності та продовження  терміну дії рішень сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
69 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 25.026.2020 р. № 2465

Про погодження передачі в оренду та
продовження дії договору оренди нежитлових
приміщень комунальної власності та продовження
терміну дії рішень сесії Дрогобицької міської ради

Розглянувши клопотання юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 16.06.2020 року №95), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна ”, міська рада вирішила:
1. Відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення комунальної власності, що знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» ДМР за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 17,82 кв. м. КЗ ЛОР «Львівське обласне патологоанатомічне бюро», терміном з 01.06.2020 по 01.05.2023року.
1.1. Розрахунок орендної плати для КЗ ЛОР «Львівське обласне патологоанатомічне бюро» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення комунальної власності, що знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» ДМР за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 56,9 кв.м. з ФОП Орищич Віктором Геннадієвичем, терміном з 01.07.2020 по 30.09.2020року.
2.1. Розрахунок орендної плати для ФОП Орищич В. Г. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
3. Продовжити термін дії п. 8 рішення сесії Дрогобицької міської ради №2153 від 16.01.2020 року «Про передачу в оренду, продовження терміну дії договорів оренди нежитлових приміщень, встановлення розміру плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича та продовження терміну дії рішення сесії Дрогобицької міської ради» щодо встановлення розміру орендної плати за адресою: м. Дрогобич вул. Міцкевича,5 » для Дрогобицького Центру «Реабілітація інвалідів» Львівської обласної асоціації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України», терміном на 3 місяці.
4. Продовжити термін дії п. 1, 1.1 рішення сесії Дрогобицької міської ради №2152 від 16.01.2020 року «Про передачу в оренду, продовження терміну дії договорів оренди нежитлових приміщень, припинення права оперативного управління та встановлення розміру плати за оренду нежитлових приміщень, комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича» щодо передачі в оренду нежитлових будівель з ПрАТ «Львівобленерго», терміном на 3 місяці.
5. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, протягом 3-х місяців укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
6. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Рососі), відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В. Чубі).
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчика).

Секретар міської ради О.Хрущ

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту