№ 247 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження робочої групи та її положення з проведення аудиту даних та інформаційних ресурсів у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів”

23.11.2017 427

№ 247 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження робочої групи  та її положення з проведення аудиту даних  та інформаційних ресурсів у виконавчому комітеті  Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

Від 23.11.2017 №247

Про затвердження робочої групи
та її положення з проведення аудиту даних
та інформаційних ресурсів у виконавчому комітеті
Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів

З метою забезпечення прозорості та відкритості діяльності Дрогобицької міської ради та її виконавчих органів, задля реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, яка знаходиться у володінні суб`єкта владних повноважень, на виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835 “Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 15.06.2017р. №136 «Про приєднання міста Дрогобича до Міжнародної Хартії відкритих даних», та керуючись ст. 40, ч.1 ст. 52, ч. 6. ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити робочу групу з проведення аудиту даних та інформаційних ресурсів, що використовуються виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради та її виконавчими органами (додаток 1).
2. Затвердити Положення про робочу групу з проведення аудиту даних та інформаційних ресурсів, що використовуються виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради та її виконавчими органами (додаток 2).
3. Робочій групі, утвореній згідно з цим рішенням, щорічно проводити аудит баз даних та інформаційних ресурсів, що використовуються виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради та її виконавчими органами.
4. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради та її виконавчим органам
забезпечити здійснення заходів, необхідних для проведення аудиту баз даних та інформаційних ресурсів.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту