№ 2470 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на списання продуктів харчування, основних засобів та малоцінного інвентаря”

25.06.2020 1153

№ 2470 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу  на списання продуктів харчування,  основних засобів та малоцінного інвентаря”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
69 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 25.06.2020 р. № 2470

Про надання дозволу
на списання продуктів харчування,
основних засобів та малоцінного інвентаря

Розглянувши клопотання начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Шев’яка), начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М. Оршанської), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 16.06.2020 р. № 95), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання продуктів харчування, які непридатні для вживання, основних засобів та малоцінного інвентаря, які вичерпали свій ресурс і не придатні для подальшого використання, згідно з додатками № 1, 2, 3,4.
2. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на списання основних засобів і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком №5.
3. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Шев’яку) та виконавчому комітету Дрогобицької міської ради (М. Оршанській).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Секратар міської ради О.Хрущ

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту