№ 2476 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на проведення будівництва прибудови до хірургічного корпусу та кисневої станції”

25.06.2020 1141

№ 2476 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на проведення будівництва прибудови до хірургічного корпусу та кисневої станції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
69 сесія сьоме скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 25 червня 2020 року № 2476

Про надання дозволу на проведення
будівництва прибудови до хірургічного
корпусу та кисневої станції

Для забезпечення реалізації Національної програми «Велике будівництво», з метою дотримання ДБН та ДСТУ, розглянувши клопотання відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 24.06.2020 р. № ____ та лист від 24.06.2020р. №763 генерального директора комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради, враховуючи ст.13 Регламенту Дрогобицької міської ради, керуючись Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради на проведення будівництва прибудови до хірургічного корпусу та кисневої станції по об’єкту «Реконструкція з прибудовою приймально-ургентного відділення з технічним переоснащенням під відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги в хірургічному корпусі комунального некомерційного підприємства “Дрогобицька міська лікарня № 1” Дрогобицької міської ради по вул. Шептицького, 9 у м. Дрогобич, Львівської області» на земельній ділянці (кадастровий номер 4610600000:01:030:0027 ) КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради.
2. Надати дозвіл комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради на проведення будівництва прибудови до хірургічного корпусу та кисневої станції «Реконструкція з прибудовою приймально-ургентного відділення з технічним переоснащенням під відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги в хірургічному корпусі комунального некомерційного підприємства “Дрогобицька міська лікарня № 1” Дрогобицької міської ради по вул. Шептицького, 9 у м. Дрогобич, Львівської області» згідно завдання на проектування та переліку основних даних та вимог, попередній зведений кошторис розрахунку вартості об’єкту будівництва прибудови становить 61 544,96 тис. грн.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу охорони здоров’я В.Чуба.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А.Янів).

Секретар міської ради О.Хрущ

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту