№ 248 Розпорядження міського голови “Про утворення комісії з проведення перевірки дотримання вимог санітарного законодавства на обєктах систем водопостачання та водовідведення”

14.04.2020 1307

№ 248 Розпорядження міського голови “Про утворення комісії з проведення  перевірки дотримання вимог санітарного  законодавства на обєктах систем  водопостачання та водовідведення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 14.04.2020 № 248-р

Про утворення комісії з проведення
перевірки дотримання вимог санітарного
законодавства на обєктах систем
водопостачання та водовідведення

На виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS –CoV -2”, введеного в дію Указом Президента України від 13.03.2020 р № 87/2020, доручення Голови Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 16 березня 2020 р. № 601-10.1/15, з метою запобігання негативного розвитку епідситуації та забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення, для здійснення перевірки за дотриманням вимог санітарного законодавства на об’єктах систем водопостачання та водовідведення, керуючись п. 20 ч.4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Утворити комісію у складі:
– А. Вишницького головного спеціаліста відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення-голови комісії.
Членів комісії:
– І. Майкута – завідувача Дрогобицького міжміського відділу Державної установи «Львівський лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я» МОЗ України(за згодою);
– В. Загорського – начальника Дрогобицького міжміського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області (за згодою);
– Т. Бачинського – начальника відділу економіки виконкому Дрогобицької міської ради;
– представника Дрогобицького РВ ГУ ДСНС У в Львівській області (за згодою);
2. Комісії (А. Вишницький):
2.1 Здійснити перевірку дотримання режиму охорони, господарчої чи іншої діяльності джерел та об’єктів централізованого водопостачання.
2.2. Здійснити перевірку правил експлуатації систем питного водопостачання, встановлених режимів їх роботи, правил користування водозабірними спорудами, призначеними для задоволення потреб споживачів у питній воді, правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення.
2.3. Здійснити контролю за якістю питної води, використанням та охороною джерел і систем питного водопостачання та водовідведення.
3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту