№ 2488 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про включення в перелік земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність”

25.06.2020 1521

№ 2488 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про включення в перелік  земельної ділянки несільськогосподарського  призначення, яка підлягає продажу у власність”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
69 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 25.06.2020 року № 2488

Про включення в перелік
земельної ділянки несільськогосподарського
призначення, яка підлягає продажу
у власність

Розглянувши заяву Копельців Б.В. про продаж орендованої земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись статтями 127, 128 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:
1. Включити в перелік земельну ділянку несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність:
1.1. Копельців Богдані Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 29 кв. м. на вул. О. Гончара, 1, кадастровий номер 4610600000:01:016:0077, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
2. Фізичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, звернутись у відділ оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради з метою укладення угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
3. Істотною умовою угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки визначити наступне: «Сума авансового платежу повинна становити не більше 20 % вартості земельної ділянки, визначеної за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки. Сума авансового внеску зараховується до ціни продажу земельної ділянки. У разі відмови покупця від укладення договору купівлі – продажу земельної ділянки сума авансового внеску не повертається».
4. Після поступлення коштів на визначений угодою на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки рахунок, міському голові міста Дрогобича (Т. Кучма) укласти у встановленому порядку угоду на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.
5. Фізичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, надати згоду на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що підлягає викупу (якщо такий проект відсутній).
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Секретар міської ради О. Хрущ

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту