№ 2491 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу земельної ділянки в постійне користування, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій на вул. В. Великого”

25.06.2020 1242

№ 2491 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу земельної ділянки  в постійне користування, для будівництва та обслуговування  будівель громадських та релігійних  організацій на вул. В. Великого”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
69 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 25.06.2020 року № 2491

Про передачу земельної ділянки
в постійне користування,
для будівництва та обслуговування
будівель громадських та релігійних
організацій на вул. В. Великого

Розглянувши заяву релігійної громади Церкви Успіння Пресвятої Богородиці м. Дрогобич Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ (о. О. Дем’яновський), щодо надання в постійне користування земельної ділянки, керуючись ст.12, ст. 92, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:
1. Передати в постійне користування земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій:
1.1. Релігійній громаді Церкви Успіння Пресвятої Богородиці м. Дрогобич Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ (о. О. Дем’яновський), земельну ділянку площею 19337 кв. м. на вул. В. Великого, кадастровий номер 4610600000:01:015:0204, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
2. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Секретар міської ради О. Хрущ

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту