№ 2496 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про звернення Дрогобицької міської ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства інфраструктури України, Державного агентства автомобільних доріг України, Львівської обласної ради щодо капітального ремонту ділянки автомобільної дороги державного значення Т-14-18 «Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий»”

16.07.2020 1215

№ 2496 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про звернення Дрогобицької міської ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства інфраструктури України,  Державного агентства автомобільних доріг України, Львівської обласної ради щодо капітального ремонту  ділянки автомобільної дороги  державного значення Т-14-18 «Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
69 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 16.07.2020 року № 2496

Про звернення Дрогобицької міської ради до
Кабінету Міністрів України, Міністерства
інфраструктури України, Державного агентства
автомобільних доріг України, Львівської
обласної ради щодо капітального ремонту
ділянки автомобільної дороги державного
значення Т-14-18 «Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий»

В зв’язку з незадовільним станом ділянок дороги державного значення розташованих в м. Дрогобич, відповідно до ч. 7 ст. 8 Закону України «Про автомобільні дороги», постанови Кабінету Міністрів України від 30.01.2019 року № 55, якою віднесено до переліку автомобільних доріг загального користування державного значення ділянки дороги, що суміщаються з вулицями міста Дрогобич Львівської області Т-14-18 «Нижанковичі – Самбір – Дрогобич-Стрий», враховуючи критичну ситуацію з наповненням міського бюджету, викликаною карантинними заходами та значною вартістю робіт (понад 30 млн. грн.),беручи до уваги рішення  постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від ________________ №____), керуючись ст.ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

1. Прийняти звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства інфраструктури України, Державного агентства автомобільних доріг України, Львівської обласної ради щодо фінансування за рахунок державного дорожнього фонду у 2020-2021 роках капітального ремонту ділянок дороги державного значення, що суміщаються з вулицями міста Дрогобич Львівської області Т-14-18 «Нижанковичі -Самбір – Дрогобич-Стрий», на вул. Стрийської (від перехрестя вулиць Лесі Українки – Івана Мазепи до перехрестя вулиць Стрийська – Раневицька) та вул. Самбірської (від перехрестя вулиць Лесі Українки – Івана Франка до житлового будинку № 45 по вул. Самбірська) загальною протяжністю орієнтовно 4 800 м, що перебувають у незадовільному стані.

2. Відділу інформаційних технологій та аналізу (В. Посісеєв) оприлюднити це рішення та звернення на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту