№ 25 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін у штатний розпис Дрогобицького Народного дому імені Івана Франка”

21.02.2019 406

№ 25 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін у штатний розпис  Дрогобицького Народного дому  імені Івана Франка”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 21.02.2019 № 25

Про внесення змін у штатний розпис
Дрогобицького Народного дому
імені Івана Франка

Розглянувши звернення відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 28 січня 2019 №47, врахувавши збільшення навантаження і кількість проведених мистецьких заходів у приміщенні Дрогобицького Народного дому імені Івана Франка та підвищену відповідальність осіб за безпечну експлуатацію електротехнічного обладнання сцени, звукопосилювальної апаратури, та іншого, керуючись Наказом Міністерства культури України від 20.09.2011№ 767/0/16-11 «Про затвердження типових штатних нормативів клубних закладів, центрів народної творчості, парків культури та відпочинку та інших культурно-освітніх центрів і установ державної та комунальної форми власності сфери культури» та пп.1 п.а ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради
в и р і ш и в:
1. Внести зміни з 01 березня 2019 року у штатний розпис Дрогобицького Народного дому імені Івана Франка за рахунок коштів загального фонду, а саме:
1.1. Ввести 1,0 ставку звукооператора у Дрогобицькому Народному домі імені Івана Франка.
1.2. Ввести 1,0 ставку оператора відеозапису у Дрогобицькому Народному домі імені Івана Франка.
2. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О. Яводчак) внести зміни та затвердити штатний розпис установи з відповідним фондом оплати праці.
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради О. Яводчака.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В. Качмара.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту