№ 250 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про оприлюднення інформації про використання публічних коштів на порталі e-data.gov.ua”

23.11.2017 408

№ 250 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про оприлюднення інформації  про використання публічних коштів на порталі e-data.gov.ua”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 23.11.2017 №250

Про оприлюднення інформації
про використання публічних коштів
на порталі e-data.gov.ua

Відповідно до Закону України «Про відкритість використання публічних коштів» (далі – Закон) та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14.09.2015 №911-р «Деякі питання створення і функціонування єдиного веб- порталу використання публічних коштів», згідно з меморандумом про взаєморозуміння між Дрогобицькою міською радою та ГО «Має бути» власник «Пошуково-аналітична система .007», керуючись ст. 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Забезпечити Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради та її виконавчим органам реєстрацію службових кабінетів на єдиному веб–порталі використання публічних коштів (e-data.gov.ua).
2. Призначити відповідальних працівників щодо системного внесення даних на єдиному веб-порталі використання публічних коштів «Є-data».
3. Виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради та її виконавчим органам щомісяця подавати електронні звіти про оприлюдненя використання публічних коштів у відділ Інформаційних технологій та аналізу Виконавчого комітету Дрогобицької міської ради для проведення відповідного аналізу.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту