№ 250 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі”

13.10.2020 1384

№ 250 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про визначення робочого органу-підприємства  (організації) для виконання функцій забезпечення  роботи конкурсного комітету з визначення  автомобільних перевізників на міських автобусних  маршрутах загального користування у м. Дрогобичі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 13.10.2020 № 250

Про визначення робочого органу-підприємства
(організації) для виконання функцій забезпечення
роботи конкурсного комітету з визначення
автомобільних перевізників на міських автобусних
маршрутах загального користування у м. Дрогобичі

Відповідно до ст.40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.44 Закону України „Про автомобільний транспорт”, п.21 Постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” (із змінами і доповненнями) та для забезпечення організації і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Оголосити конкурс на визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі.
2. Затвердити Умови проведення конкурсу з визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі згідно з додатком 1.
3. Затвердити Положення про конкурсний комітет з визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі згідно з додатком 2.
4. Утворити конкурсний комітет з визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі та затвердити його склад згідно з додатком 3.
5. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.08.2016 № 190 «Про визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу» вважати таким, що втратило чинність.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту