№ 2506 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про зміну назви комунального підприємства та затвердження Статуту комунального підприємства «Єкран» у новій редакції”

16.07.2020 1239

№ 2506 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про зміну назви комунального підприємства та затвердження Статуту комунального підприємства  «Єкран» у новій редакції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
69 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 16.07.2020 року № 2506

Про зміну назви комунального
підприємства та затвердження
Статуту комунального підприємства
 «Єкран» у новій редакції

Керуючись частиною 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 57 Господарського кодексу України, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань депутатської етики, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № 63 від 15.07.2020 р.) Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Змінити назву державно-комунального підприємства «Єкран» на комунальне підприємство «Єкран».
2. Затвердити статут комунального підприємства «Єкран» Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції у зв’язку зі зміною найменування .
3. Визначити основним видом діяльності відповідно до КВЕД-2010: 61.90 Інша діяльність у сфері електрозв’язку, а також додатковими: 63.11 Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов’язана з ними діяльність, 60.20 Діяльність у сфері телевізійного мовлення, 25.11 Виробництво будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій, 42.22 Будівництво споруд електропостачання та телекомунікацій
4. Доручити в.о. директора комунального підприємства «Єкран» Дрогобицької міської ради Львівської області (О.Томашенко) здійснити заходи, пов’язані з державною реєстрацією статуту до 20.08.2020.
5. Виконання даного рішення покласти на директора комунального підприємства «Єкран» Дрогобицької міської ради Львівської області (О.Томашенко).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням регламенту ради (А. Андрухів) .

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту