№ 2508 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку”

16.07.2020 1274

№ 2508 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
69 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 16.07.2020 року № 2508

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва
та обслуговування багатоквартирного
житлового будинку

Розглянувши клопотання юридичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26  Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст.13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада  в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку:
1.1.    ОСББ «Калина-2»,  (В. Зап’ятко), земельну ділянку орієнтовною площею 0, 3023 га  на вул. Грушевського, 79/1, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
1.2.    ОСББ «Елегія Д», (Р. Лютик), земельну ділянку орієнтовною площею 0, 2754 га на вул. М. Грушевського, 81/2, для будівництва та  обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
1.3.    ОСББ «Сяйво-48», (Р. Лютик), земельну ділянку орієнтовною площею 0, 2853 га на вул. В. Великого, 48, для будівництва та  обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
1.4.    ОСББ «Наша  Оселя  50», (Н. Мельник), земельну ділянку орієнтовною площею 0, 2889 га на вул. В. Великого, 50, для будівництва та  обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
2. Юридичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин .

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту