№ 2510 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про розгляд електронної петиції «До депутатів Дрогобицької міської ради про висловлення недовіри до народного депутата України від 121 мажоритарного округу О.Саламахи у зв’язку з його бездіяльністю на виборчому окрузі»”

23.07.2020 1350

№ 2510 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про розгляд   електронної петиції «До депутатів Дрогобицької міської ради про висловлення недовіри до народного депутата України від 121 мажоритарного округу О.Саламахи у зв’язку з його бездіяльністю на виборчому окрузі»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
70 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 23.07.2020 року № 2510

Про розгляд електронної петиції «До
депутатів Дрогобицької міської ради
про висловлення недовіри до народного
депутата України від 121 мажоритарного округу
О.Саламахи у зв’язку з його бездіяльністю
на виборчому окрузі»


Розглянувши  електронну петицію «До депутатів Дрогобицької міської ради про висловлення недовіри до народного депутата України від 121 мажоритарного округу  О. Саламахи в зв’язку з його бездіяльністю на виборчому окрузі», створену  громадянином Шпанером  Миколою Михайловичем, керуючись положенням «Про електронні петиції у Дрогобицькій територіальній громаді»,  відповідно до ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», ст. 26, ч.8 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  вирішила:

1. Підтримати електронну петицію «До депутатів Дрогобицької міської ради про висловлення  недовіри до народного  депутата України від 121 мажоритарного  округу  О.Саламахи у зв’язку з його  бездіяльністю на виборчому окрузі».

2. Дане рішення скерувати до Верховної Ради України.

3. Контроль за виконанням  цього рішення  покласти  на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (А. Андрухів).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту