№ 2513 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону.”

23.07.2020 1093

№ 2513 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону.”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
70 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 23.07.2020 року № 2513

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності, які підлягають продажу
на конкурентних засадах шляхом проведення
електронного аукціону.

 

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення  місцевого бюджету, враховуючи рекомендації аукціонної комісії (протокол № 7 від 21.07.2020 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про приватизацію  державного і комунального майна”, Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432, міська рада вирішила:

1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 70, площею 234,3 м. кв.;

2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради забезпечити:

2.1. здійснення приватизації шляхом (способом) електронного аукціону нежитлового приміщення площею 234,3 кв. м., яке знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 70;

2.2. оприлюднення переліку об’єктів комунальної власності, які включені до переліку об’єктів, що підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону, згідно з вимогами Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432;

2.3. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з продажем об’єкту комунальної власності шляхом проведення електронного аукціону у порядку, визначеному чинним законодавством України.

3. Встановити стартову ціну для продажу на аукціоні нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 70, пл. 234,3 м. кв., продовживши  термін  дії висновку про вартість майна до 31.12.2020 року,  на рівні експертної оцінки у розмірі 398 989,20 грн. (триста дев‘яносто вісім  тисяч дев‘ятсот вісімдесят дев‘ять гривень двадцять копійок) з ПДВ.

4. Значення кроку при продажу нежитлового приміщення визначити на рівні 1% від стартової ціни та становить 3 989,89 грн. (три тисячі дев»ятсот вісімдесят дев»ять гривень вісімдесят дев»ять копійок).

5. У разі непродажу об‘єкту комунальної власності, зазначеного в даному рішенні, на аукціоні без умов, за ціною не нижче стартової, дане рішення вважати таким, що втратило чинність.

6. Доручити міському голові м. Дрогобича (Т. Кучмі) затвердити протокол засідання аукціонної комісії № ____ від ________ р.; текст інформаційного повідомлення про продаж на електронному аукціоні об‘єкту комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 70, пл. 234,3 м. кв. та уповноважити підписати договір купівлі-продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 70, пл. 234,3 м. кв.

7. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі).

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлика).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту