№ 2515 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря та проектно – кошторисної документації”

23.07.2020 1162

№ 2515 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря та проектно – кошторисної документації”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
70 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 23.07.2020 року № 2515

Про надання дозволу
на списання основних засобів,
малоцінного інвентаря та проектно –
кошторисної документації

Розглянувши клопотання начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Шев’яка), начальника відділу охорони здоров’я  виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуби), директора департаменту міського господарства   Дрогобицької міської ради (Р. Москалика), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 09.07.2020 р. № 96),  керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінного інвентаря, які вичерпали свій ресурс і не придатні для подальшого використання, згідно з додатками № 1, 2, 3.

2. Надати дозвіл відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком №4.

3. Надати дозвіл департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради на списання проектно –кошторисної документації, згідно з додатком №5.

4. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Шев’яку) та департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалику).

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Переглянути додатки

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту