№ 253 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про демонтаж малої архітектурної форми – металевої тимчасової споруди на вул. Шкільна, 6 у м. Дрогобичі.”

15.10.2019 677

№ 253 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про демонтаж малої архітектурної форми – металевої тимчасової споруди  на вул. Шкільна, 6 у м. Дрогобичі.”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 15.10.2019 № 253

Про демонтаж малої архітектурної форми –
металевої тимчасової споруди
на вул. Шкільна, 6 у м. Дрогобичі.

Розглянувши звернення Директора департаменту міського господарства адресоване начальнику відділу містобудування та архітектури, головному архітектору м. Дрогобича Петраничу І.М. від 13.09.2019р., №01016 з питання законності встановлення металевої тимчасової споруди (майстерня по ремонту велосипедів, мопедів) на вул. Шкільна, 6 у м. Дрогобич, згідно акту обстеження від 13.09.2019 № 14, відповідно до ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 «Про затвердження порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», ч.4 ст.15 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою міста Дрогобича від 25.10.2013 № 1151, Порядку демонтажу тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на території м. Дрогобича, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.07.2014 №113, керуючись пп. 7 п.а ч.1 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Відділу містобудування та архітектури (І. Петранич) повідомити власника малої архітектурної форми – металевої тимчасової споруди на вул. Шкільна, 6 у м. Дрогобич про необхідність демонтажу самовільно встановленої малої архітектурної форми за власні кошти в двотижневий строк від публікації даного рішення на сайті Дрогобицької міської ради.
2. У випадку невиконання п.1. цього рішення КП «Комбінат міського господарства» провести демонтаж до 06.11.2019 малої архітектурної форми встановленої без дозвільних документів та залишити на збереження на території КП «Комбінату міського господарства» .
3. У випадку передбаченому п.2. цього рішення КП «Комбінат міського господарства» повернути демонтовану малу архітектурну форму лише після повного відшкодування витрат понесених у зв’язку з її демонтажем та зберіганням.
4. Дрогобицькому ВП ГУНП у Львівські області забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу малої архітектурної форми за вище зазначеною адресою.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту