№ 2542 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний план території на вулиці Володимира Винниченка в місті Дрогобичі.»”

20.08.2020 1148

№ 2542 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний план території  на вулиці Володимира Винниченка в місті Дрогобичі.»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
71 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 20 серпня 2020 року № 2542

Про затвердження проекту
містобудівної документації
«Детальний план території
на вулиці Володимира Винниченка
в місті Дрогобичі.»

Відповідно до ст. 8, 16, 19, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішення Виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.03.2020 №72 «Про надання дозволу на виготовлення проекту містобудівної документації «Детальний план території на вулиці Володимира Винниченка в місті Дрогобичі», враховуючи протокол проведення громадських слухань, від 22.07.2020, щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території на вулиці Володимира Винниченка в місті Дрогобичі.», рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 94 від 18.08.2020 року), керуючись п.42 пп.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:

1. Затвердити проект містобудівної документації «Детальний план території на вулиці Володимира Винниченка в місті Дрогобичі.».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (голова комісії – А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту