№ 2546 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича у новій редакції”

20.08.2020 1124

№ 2546 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича у новій редакції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
71 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 20 серпня 2020 року № 2546

Про затвердження Регламенту
Центру надання адміністративних
послуг міста Дрогобича у новій
редакції

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 року № 588 «Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг» (зі змінами), з метою приведення регламенту Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобич до вимог законодавства України,  враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № _____від _________), керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Регламент Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобич  згідно з додатком до цього рішення.

2. Вважати таким, що втратив чинністьп. 1 рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.10.2013 № 203 «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг та Перліку адміністративних послуг».

3. Відділу діяльності ради Дрогобицької міської ради, з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (А.Андрухів).

Перглянути додаток

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту