№ 2556 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про проведення електронних торгів (аукціону) щодо надання права на укладення договору оренди нежитлового приміщення”

20.08.2020 1197

№ 2556 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про проведення електронних торгів  (аукціону) щодо надання права на укладення договору оренди нежитлового приміщення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
71 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 20 серпня 2020 року № 2556

Про проведення електронних торгів
(аукціону) щодо надання права на
укладення договору оренди
нежитлового приміщення

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення  місцевого бюджету, керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:

1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради оголосити та провести електронні торги (аукціон) щодо надання права на укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: вул. 22 Січня, 40-А, площею 315,4 м. кв., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.

2. Затвердити експертну оцінку об’єкту оренди комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 40-А, пл. 315,4 м. кв. у сумі 1 261 915 грн. (один мільйон двісті шістдесят одна тисяча дев»ятсот п»ятнадцять  гривень), в т. ч. ПДВ.

3. Встановити стартову орендну плату на рівні 1 % вартості об»єкта оренди у розмірі 12 619,15 грн. (дванадцять тисяч шістсот дев»ятнадцять гривень п»ятнадцять копійок) з ПДВ у місяць.

4. Значення кроку аукціону визначити на рівні 1% стартової орендної плати та становить 126, 19 грн. (сто двадцять шість гривень дев»ятнадцять копійок).

5. У разі не передачі в оренду об‘єкту комунальної власності, зазначеного в даному рішенні, на електронному аукціоні, з орендною платою не нижче стартової, дане рішення вважати таким, що втратило  чинність.

6. Зобов’язати переможця конкурсу відшкодувати вартість виготовлення технічної документації в КП ЛОР Дрогобицького МБТІ та ЕО та експертної оцінки, протягом 2-х місяців укласти договір оренди, здійснити страхування

нежитлового приміщення, забезпечити утримання нежитлового приміщення та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.

7. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Рососі, М. Оршанській).

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту