№ 2568 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду”

17.09.2020 1196

№ 2568 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів  комунальної власності другого типу,  які підлягають передачі в оренду”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
72 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 17.09.2020 р. № 2568

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності другого типу,
які підлягають передачі в оренду

Беручи до уваги звернення в. о. директора комунального закладу «Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка», керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, в порядку статті 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Івана Франка, 14, площею 108,0 кв. м., яке знаходиться на балансі комунального закладу «Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка» та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
2. Комунальному закладу «Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка» надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Івана Франка, 14, площею 108,0 кв. м. громадській організації «Центр українсько – австрійської співпраці» для реалізації наукових, культурно-освітніх та мистецьких програм і проектів, вивчення популяризації історичної спадщини, сприяння українсько-австрійської та міжнародної співпраці, терміном на 25 років.
2.1. Розрахунок орендної плати для ГО «Центр українсько – австрійської співпраці» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
3. Виконання даного рішення доручити КЗ «Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка» (М. Супрун), ГО «Центр українсько – австрійської співпраці» та відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Рососі).
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту