№ 258 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради ” Про стан зовнішньої реклами та підготовку проекту регуляторного акту про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами у місті Дрогобичі”

17.11.2016 431

№ 258 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради ” Про стан зовнішньої реклами та підготовку  проекту регуляторного акту про затвердження  Правил розміщення зовнішньої реклами у місті Дрогобичі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

Від 17.11.2016 № 258

Про стан зовнішньої реклами та підготовку
проекту регуляторного акту про затвердження
Правил розміщення зовнішньої реклами у місті Дрогобичі

Розглянувши інформацію відділу економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради про стан розміщення та сплати за тимчасові місця розташування рекламоносіїв зовнішньої реклами, керуючись пп. 13 п.а ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Інформаційну довідку представлену на розгляд відділом економіки про стан розміщення та сплати за тимчасові місця розташування рекламоносіїв зовнішньої реклами взяти до відома.
2. Відділу економіки
2.1. Підготувати проект регуляторного акту – проект Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами у місті Дрогобичі».
2.2. До 25 листопада 2016 року здійснити аналіз регуляторного впливу даного проекту Рішення.
2.3. До 2 січня 2017 року внести проект Рішення на розгляд виконавчого комітету Дрогобицької міської ради для розгляду та затвердження.
3. Організаційному відділу до 2 грудня 2016 року з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднити проект Рішення у засобах масової інформації.
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на відділ економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту