№ 2593 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна”

17.09.2020 1290

№ 2593 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
72 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 17.09.2020 року № 2593

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки під об’єктом
нерухомого майна

Розглянувши заяви фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 137 від 13.12.2019 р., № 146 від 21 липня 2020 р., №147 від 7 серпня 2020 р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі:
1.1. Славнику Ярославу Григоровичу, прож. в с. Долішній Лужок Дрогобицького р-ну, Кобилецькому Роману Любомировичу, прож. м. Дрогобич, Куцопею Миколі Степановичу, прож. в с. Долішній Лужок Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 2190 кв. м. на вул. Б. Козловського, 2/1, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.2. Гринашу Оресту Романовичу, прож. в м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 2700 кв. м. на вул. Рєпіна,1, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.3. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради, земельну ділянку орієнтовною площею 200 кв.м. на вул. В. Гора, 212, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
2. Фізичним та юридичній особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту